Norrtälje Motor

Bilverkstad Norrtälje

Fordonstekniker för Norrtälje Motor sökes!
Norrtälje Motor växer och behöver därför stärka upp med ytterligare en fordonstekniker.
Anläggningen i Norrtälje etablerades 2021 och är fortfarande i en expansiv fas. Vårt systerbolag Vallentuna Motor har varit aktivt sedan 1955 och är därmed en av Stockholms äldsta aktörer i branschen. Som en del av Norrtälje Motors nyligen påbörjade resa kommer du vara en viktig och betydande faktor för vår fortsatta framgång.
– Vill du vara med och bygga upp en verksamhet från ett tidigt stadie? Fortsätt då scrolla.
Vi är en auktoriserad återförsäljare samt verkstad av Opel, Mitsubishi, Segway, LV, Ligier och Ifor Williams. Verkstaden är dessutom auktoriserad med Bosch Car Service.

Om rollen
Som fordonstekniker kommer du bland annat arbeta med felsökningar, reparationer, motorservice och underhållsservice. I rollen ingår kundbemötande varpå vi ställer höga krav på socialkompetens samt servicekänsla.
Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerställer kundens önskemål. Din arbetsdag kommer spenderas med ett glatt och energiskt gäng i nybyggda och fräscha lokaler vid Norrtelje Porten i Norrtälje. Du kommer rapportera till verkstadsansvarig samt platschef på anläggningen.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Om dig
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och minst ett par års relevant arbetserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av felsökningar och mekaniskt arbete på person- eller transportbilar.
Har du fördjupad teknisk kunskap eller vidareutbildningar ses det som meriterande, likaså AC-certifikat eller liknande. Vi vill att du är strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att ta egna initiativ.
Givetvis har du god datorvana samt B-körkort.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar och kandidater löpande. Skicka därför din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Publicerat 2023-05-15
Kontakt Niklas Laurell

Max filstorlek: 63 MB.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt