Hjul, däck, vinterdäck, sommardäck

CORSA

Från 169 900 kr

Upptäck nya Opel Corsa – den framtida stadsbilen som kombinerar körglädje i vardagen med spännande teknik från större bilar. Nu tillgänglig som bensin, diesel och 100 % elektrisk.

Provkörning Kostnadsförslag

CORSA-e

Från 369 900 kr

100 % elektrisk med innovativ teknik. Nya Opel Corsa-e är den nya elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA CROSSLAND

Från 214 900 kr

Mångsidighet som väcker uppmärksamhet. Med en design som utstrålar att du är redo för allt. Från den djärva och distinkta fronten Opel Vizor till den stilrena och praktiska interiören, är Crossland definitionen av en SUV med flexibilitet för vardagen och vacker design som får människor att vända sig om vart du än kör.

Provkörning Kostnadsförslag

GRANDLAND X

Från 249 900 kr

Opel Grandland X förenar tysk ingenjörskonst från insidan till utsidan på ett elegant sätt med effektiva utrymmen och banbrytande teknologi.

Provkörning Kostnadsförslag

GRANDLAND X PLUG-IN HYBRID

Från 399 900 kr

Opels moderna plug-in hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid är en Opel för framtiden.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA MOKKA

Från 219 900 kr

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Nya Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA MOKKA-e

Från 409 900 kr

En djärv och originell vision för design och teknik tar form. Är du redo att uppleva design och attityd som tar bilkörningen till en helt ny nivå? Upptäck den helt elektriska Mokka-e.

Provkörning Kostnadsförslag

INSIGNIA GRAND SPORT

Från 329 900 kr

Opel Insignia är tysk ingenjörskonst när den är som bäst: nya Insignia Grand Sport kommer med förbättrad effektivitet, sportigt kupéliknande utseende och banbrytande IntelliLux LED® Pixel Light.

Provkörning Kostnadsförslag

INSIGNIA SPORTS TOURER

Från 349 900 kr

Opel Insignia är tysk ingenjörskonst när den är som bäst: nya Insignia Sports Tourer kommer med förbättrad effektivitet och banbrytande IntelliLux LED® Pixel Light.

Provkörning Kostnadsförslag

ZAFIRA LIFE

Från 424 900 kr

Nya Opel Zafira Life kombinerar familjevänlig flexibilitet med utmärkta funktioner och ett fantastiskt utseende, vilket gör detta fordon till det ultimata valet för alla som gillar äventyr.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA ZAFIRA-e LIFE

Från 649 900 kr

Nya Opel Zafira-e Life är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul och flaggskeppet i Zafira Life-serien med premiumkomfort i toppklass. Serien omfattar nu även en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare.

Provkörning Kostnadsförslag

COMBO LIFE

Från 272 900 kr

Med fem eller sju platser, otaliga smarta förvaringslösningar och smarta säkerhetsfunktioner är nya Combo Life utformad för att uppfylla alla dina behov.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA COMBO-e LIFE

Från 459 900 kr

Bekvämt utrymme för upp till sju personer, toppmodern teknik och avancerade säkerhetsfunktioner – med noll utsläpp är nya Combo e-Life den perfekta elbilen för både familjer och företag.

Provkörning Kostnadsförslag

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag Sommarstängt 2/7-3/9
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 17.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
26/5 Stängt