CORSA

Upptäck nya Opel Corsa – den framtida stadsbilen som kombinerar körglädje i vardagen med spännande teknik från större bilar.

Provkörning Kostnadsförslag

CORSA-e

100 % elektrisk med innovativ teknik. Nya Opel Corsa-e är den nya elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

Provkörning Kostnadsförslag

GRANDLAND

Opel Grandland förenar tysk ingenjörskonst från insidan till utsidan på ett elegant sätt med effektiva utrymmen och banbrytande teknologi.

Provkörning Kostnadsförslag

GRANDLAND PLUG-IN HYBRID

Opels moderna plug-in hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland Plug-In Hybrid är en Opel för framtiden.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA MOKKA

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Nya Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA MOKKA-e

En djärv och originell vision för design och teknik tar form. Är du redo att uppleva design och attityd som tar bilkörningen till en helt ny nivå? Upptäck den helt elektriska Mokka-e.

Provkörning Kostnadsförslag

ZAFIRA LIFE

Nya Opel Zafira Life kombinerar familjevänlig flexibilitet med utmärkta funktioner och ett fantastiskt utseende, vilket gör detta fordon till det ultimata valet för alla som gillar äventyr.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA ZAFIRA-e LIFE

Nya Opel Zafira-e Life är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul och flaggskeppet i Zafira Life-serien med premiumkomfort i toppklass. Serien omfattar nu även en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare.

Provkörning Kostnadsförslag

COMBO LIFE

Med fem eller sju platser, otaliga smarta förvaringslösningar och smarta säkerhetsfunktioner är nya Combo Life utformad för att uppfylla alla dina behov.

Provkörning Kostnadsförslag

NYA COMBO-e LIFE

Bekvämt utrymme för upp till sju personer, toppmodern teknik och avancerade säkerhetsfunktioner – med noll utsläpp är nya Combo e-Life den perfekta elbilen för både familjer och företag.

Provkörning Kostnadsförslag

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt