100% elektriska Mokka-E banar väg för ny modernitet – med en ny spännande Opel-design. Fronten pryds av nya Opel Vizor, och baktill blänker det stilrena emblemet Mokka. Kör upp till 320 km på eldrift och snabbladda på bara en halvtimme -möt framtiden med nya Opel Mokka-e.
Välj Opels fantastiska elbil och kör 100% elektriskt i upp till 330 km.Opel Corsa-e är fullmatad med innovativ teknik som Matrix LED-Strålkastare och smarta förarassistanssystem. Upptäck en modern och tidlös elbil för vardagen med ny spännande design och enastående körglädje.
Just nu får du extra utrustning på köpet när du leasar Opel Corsa Elegance. Opel Corsa är den sjätte generationen Corsa och nu bättre än någonsin. Med modern design och innovativ teknik får du en smidig bil med mycket körglädje och Opelkänsla. Sätt extra prägel på din nya Corsa med spännande färgval och smart teknik som automatiska LED-strålkastare och olika förarassistanssystem.

Mer än bara service och reparation

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Opel, Mitsubishi, Ifor Williams och Segway samt har en allbilsverkstad för alla bilmärken i Norrtälje.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag Sommarstängt 2/7-3/9
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 17.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
26/5 Stängt