Bilverkstad

MITSUBISHI SERVICE

Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Mitsubishi. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Mitsubishi Assistans när du servar du bil hos oss – oavsett ålder och körsträcka på bilen.

RESERVDELAR

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör, allt för att du ska kunna anpassa din Mitsubishi efter just dig och dina behov. I Mitsubishis tillbehörskatalog har vi samlat alla tillbehör som passar din bil för att du lätt ska hitta vad du söker.

FULL INSYN MED MITSUBISHI VIDEO
Glapp i styrleden, dåliga länkarmsbussningar eller en skadad damask? Att förstå vad din bilmekaniker pratar om är inte alltid helt enkelt. För oss är det viktigt att du har full insyn och förstår vilka behov din bil har, därför erbjuder vi Video . Vi filmar din bil och återger vad vi ser. Efter kontrollen skickas filmen till din mobil där din Mitsubishitekniker förklarar och visar om det finns något som bör åtgärdas. Enklare blir det inte.
MITSUBISHI SERVICE 5+
Med Mitsubishi Service 5+ får din bil en bra och prisvärd originalservice. Servicen innefattar en 30 punkters säkerhetskontroll, där byte av olja, olje-och kupéfilter ingår. Endast Mitsubishi originaldelar används. Nationellt rek. servicepris är 2795 kr*

Mitsubishi Assistans

020 – 23 50 23 inom Sverige

+46 8 65 58 885 utanför Sverige

Öppet dygnet runt och gäller i de flesta länder i Europa

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lördag 11.00 - 15.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 17.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt